Garšīgie salāti “Karaliskais kažoks”. Viss noslēpums slepenajā sastāvdaļā, ko lieto siļķes vietā

Šī ēdiena gatavošana uz svētkiem ir obligāta! Šie nav parastie salāti “Siļķe kažokā”, bet gan to greznā versija – “Karaliskais kažoks”.

Ikviens, kurš tos ir nogaršojis, paliek pilnīgā sajūsmā no šo salātu garšas! Es noteikti iesaku jums izmēģināt šo recepti!

Mēs ģimenē dievinām šos salātus, un mani tuvinieki ir sajūsmā par tiem pat vairāk nekā par klasisko versiju, un noslēpums šeit slēpjas neparastā sastāvdaļā, kas aizstāj siļķi.

Lai pagatavotu “Karalisko kažoku”, vispirms ņemam divus lielus kartupeļus. Es izvēlos kartupeļus nevis vārīt, bet gan cept cepeškrāsnī, tāpēc salāti iznāk īpaši smaržīgi. Es cepu veselus kartupeļus ar mizu folijā.

Salātus gatavoju caurspīdīgā salātu traukā, lai būtu redzami visi salātu slāņi, kas padara to izskatu īpaši pievilcīgu.

Kā pirmo kārtu izkārtoju uz rupjas rīves sarīvētus kartupeļus un izklāju tos uz salātu bļodas dibena. Virsējo daļu pārklāju ar majonēzi, izmantojot parastu kulinārijas maisiņu.

Lasi arī: Tautā iemīļots latviešu aktieris cieš no smagas atkarības; “Es joprojām atveseļojos”

Tad siļķes vietā ņemu mūsu slepeno sastāvdaļu – 400 gramus auksti kūpināta rozā laša. Lai gan tas nav lēts, bet svētkiem tas ir piemērots.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu tālāk pagatavošanas gaitu

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment